Du är här: Start / Vill du ha en uppgift? / Aktuella uppdrag

Arbetsuppgifter: Planera innehåll för Bergapunktens träffar (öppen verksamhet för daglediga), fixa förmiddagsfika med kaffe och smörgås, hälsa besökare välkomna till träffarna och vara med under programmet, plocka undan efteråt.

Tidsåtgång: Träffarna är varannan måndag förmiddag, och ideella hjälper till varannan gång. Det betyder att uppdraget gäller en gång i månaden. Man träffas kl. 9 och är färdig ca kl. 12.30. Du är med i gruppen så länge du känner att du vill, men meddelar i god tid innan du vill sluta.

Plats: Bergasalen, Bergagården

Handledare/kontaktperson: Gunilla Gottsäter gunilla.gottsater@svenskakyrkan.se 046-440 41 55

Medarbetare i diakonigruppen

Koka soppa till våra soppluncher

Arbetsuppgifter: Planera för, tillaga och servera sopplunch. Ställa i ordning efteråt.
Tidsåtgång: 1-2 gånger per termin tisdagar kl. 11-15. Du är med i gruppen så länge du känner att du vill, men meddelar i god tid innan du vill sluta.

Plats: Bergasalen, Bergagården