Du är här: Start / Begravningsverksamhet / Farliga gravstenar

Farliga/lösa gravstenar

Som de flesta av er har märkt så har vi nu lagt ned de stenar som ännu inte är förankrade enligt regler och förordningar. (Det ser dock inte ut som på bilden som kommer från en annan kyrkogård).
Många av er har dubbat och ställt i ordning sina gravstenar och många har återlämnat gravarna till kyrkan.
Vi är nu i sluttampen av Borgeby kyrkas gravstenar och kommer att fortsatta på Flädie kyrkogård, antagligen efter nyår om vädret tillåter. Sedan har vi tänkt börja med Fjelie nya och gamla kyrkogård.
På Borgeby har vi ställt upp stenarna snyggt och ordnat och så kommer vi även att göra på de andra kyrkogårdarna.
I Flädie kommer vi t.ex. att fortsätta på den "kyrkogårdsmur" som man påbörjade för 50 år sedan.

Begravningsutskottet genom

Krister Hagman