Du är här: Start / Musik / Katarinakören

KATARINAKÖREN

Katarinakören är Bjärreds församlings ungdomskör.
Här kan man börja när man fyllt 13 år.

Katarinakören medverkar dels i smågrupper i olika sammanhang, dels hela kören vid andra tillfällen.
Fasta engagemang är de stämningsfulla Luciagudstjänsterna i Flädie kyrka samt Julkonserterna. Dessutom brukar kören regelbundet sätta upp något större arrangemang tillsammans med sin kompgrupp. Under våren 2013 satte man t.ex. upp den salvadoranska folkmässan "Misa Popular Salvadorena" och i samband med det släppte kören sin andra CD-skiva

Vartannat år reser kören (de som kan och vill) till Stockholm och medverkar i Stockholm Gospelfestival - tillsammans med ca 1.000 andra körsångare. En upplevelse för livet!

I Katarinakören får du naturligtvis träffa nya kompisar som älskar att sjunga, men du får också lära dig mycket om hur du sjunger, röstvård, andning, koncentration, lyssnande, hur man står på en scen och mycket annat som gör att det låter bra och blir ännu roligare - och att du utvecklas som sångare.

Katarinakören övar varje måndag mellan 18 -19.
Ibland inför konsert kan det bli fler repetitioner.

Kören är just nu i en nystartfas. Vill du veta mer om kören i dagsläget så hör av dig till körledare Gunnar Lindgren 046-440 41 61!