Du är här: Start / Vuxenverksamhet / Mötesplatser Vuxen / Pilgrimsvandring / - Vandring mot Nidaros

Vandring mot Nidaros, andra etappen
2017, Hamneda - Vadstena

Vi vandrar mot Nidaros, huvudsakligen längs svenska pilgrimsleder. Vi startar vår andra etapp i Hamneda kyrka och församlingshem.

Start: 6 augusti Slut: 15 augusti

Vandring: ca 2,5 mil/dag

Boende: Församlingshem och kyrkor, vid något tillfälle vandrarhem.
Kost: Vi äter gemensam frukost, packar mackor, frukt mm. från frukostbordet, att ha som matsäck under dagen. På kvällen äter vi i församlingshemmen, antingen mat vi lagar tillsammans, eller som församlingen ordnar, eller vid något tillfälle på pizzeria.

Transport: Från Bergagården, Bjärred till Hamneda (5/8) och från Vadstena till Bergagården (15/8) har vi en bokad buss.

Kostnad: 200kr/dag eller 1800kr om man går med hela sträckan. Den som inte nyttjar bussen betalar 1300kr.

Tillkommer: Personliga utgifter samt mat de gånger vi inte äter i församlingshemmen

Deltagare: max 35 personer

Packning: Så lite som möjligt, man bär själv, men kan ev. skicka skrymmande saker som liggunderlag med följebilen.
Anmälan: senast 31/3

Är du intresserad? Vill du anmäla dig eller veta mer?
Hör av dig till Anna Kristiansson 046-440 41 53 eller anna.kristiansson@svenskakyrkan.se