Du är här: Start / Begravningsverksamhet / Sök efter en grav

Hitta en grav någonstans i SverigeGå in på någon av ovanstående sidor och sök

http://www.genealogi.se/gravsten.htm

Den innehåller uppgifter om i första hand äldre gravstenar i hela Sverige. Uppgifterna har samlats in av frivilliga inom ramen för Sveriges Släktforskarförbunds projekt att inventera alla landets äldre gravstenar, ett projekt som pågått sedan 1979.

http://gravar.se/

LJ Systemutveckling, som utvecklar administrativa system till Svenska kyrkan, lanserade den 3 juni webbtjänsten gravar.se för den som letar information om gravsatta t.ex. släktingar. Här publiceras med församlingarnas godkännande den publika informationen gällande gravsatta. På sidan kan man söka genom att bl.a. ange namn, födelsedatum eller ort. Sidan är mycket användarvänlig och är framtagen med alla generationer i åtanke.http://www.svenskagravar.se/

Svenska Gravar ger allmänhet och andra intressenter kostnadsfri tillgång till att söka i databaser med information om gravar och gravsatta på ett stort antal kyrkogårdar runt om i landet. Förutom sökfunktionen finns det också möjlighet att se en kartbild i de fall då sådan finns på den aktuella kyrkogården. SvenskaGravar har utvecklats, driftas och förvaltas av Eniac Data AB.


http://www.finngraven.se/

FinnGraven.se började utvecklas under hösten 2006 och bygger på en idé som Stockholms kyrkogårdsförvaltning realiserade med sin tjänst Hittagraven. Söktjänsten erbjuder på ett enkelt sätt utökad service dygnet runt till allmänheten, begravningsbyråer, stenhuggare och trädgårdsmästare och är också ett effektivt sökverktyg för t.ex. anhöriga och släktforskare.Agrando är Sveriges ledande leverantör av kyrkogårdssystem och närmare 500 av Sveriges 850 kyrkogårdsförvaltningar använder sig av systemet GRAV.


http://hittagraven.stockholm.se/

Stockholms kyrkogårds­förvaltning ansvarar, sedan 1886, för stadens begravnings­verksamhet och i verksamhets­planen ingår bl.a. att tillgängligöra våra digitala kartor och vissa uppgifter ur gravboken via Internet. Med hjälp av medel ur Kompetens­fonden har detta gjorts möjligt. Allmänhet och begravningsbyråer kan nu söka uppgifter för stadens ca 185 000 gravplatser och 500 000 gravsatta, samt få sökresultatet presenterat på en karta

http://www.svenskakyrkan.se/goteborg/kgf/

Detta är Göteborgs kyrkogårdsförvaltnings sökmotor till Gravar i Göteborgsområdet.

Om man kombinerar alla sökmotorerna så bör man få in någon träff.

Alla rättigheter reserverade Bjärreds församling
Svenska kyrkan
2017
Besöksadress Bjärreds församling Öresundsvägen 9
237 35 Bjärred
Postadress Bjärreds församling Öresundsvägen 9 237 35
Telefon 046-29 40 50 E-postadress bjarreds.forsamling@svenskakyrkan.se