Du är här: Start / Kyrkor och fastigheter / Vykort och bilder Fjelie kyrka

Här tänkte vi lägga in gamla bilder från kyrkan och kyrkogården. Har ni några så lånar vi gärna och lägger in dem här under.

Bilder och vykort från Fjelie kyrka och kyrkogårdar.

Kyrkan sedd från sydost. Bild från ATAS register. Kan det vara 1920-30 talet ?

Också från ATAS register. Kyrkan sedd från sydväst.

Från bebyggelseregistret. Kyrkan sedd i vinterskrud från väst. Observera porten i tornet. Ingången är nu igenmurad.

Ännu en bild från sydost. Som de andra troligen från 1920-20 talet. Bildens ursprung är okänt.

Vykort från sekelskiftet 1900. Daterat i skriften på framsidan den 21 /11 1905

Vykort av okänt ursprung och år. Som vanligt 1920-30 talet? Kyrkan ännu en gång sedd från sydost.

Utsikt från kyrktornet. Vykort fotograferat av Chr Håkansson. I fonden skolan och i bakgrunden syns prästgården.

Foto av okänt ursprung. Fjelie kyrka sedd från söder.

Ännu ett vykort av okänt ursprung. Som vanligt kyrkan från sydost. Observera den relativt vildvuxna kyrkogården.

Färgvykort av okänt ursprung. Kan detta komma från 1950 talet? Den eviga vinkeln från sydost,